Τηλ: 210 72 31 630

Web: www.elo.gr
Email: info@elo.gr

Δικηγορική Εταιρεία Οικονόμου και Συνεργάτες

Το δικηγορικό μας γραφείο λειτουργεί στην Γλυφάδα στην οδό Λαζαράκη 27, τηλ. 210 7231630. 

Η δικηγορική μας εταιρεία, ιδρύθηκε το 1950 από τον δικηγόρο Παναγιώτη Οικονόμου και σήμερα, οι εταίροι της δικηγορικής μας εταιρείας είναι οι δικηγόροι Στέφανος Οικονόμου, Παναγιώτης Οικονόμου και Φανή Οικονόμου.

Η νομική εμπειρία άνω των 70 ετών, που έχουν οι δικηγόροι της εταιρείας μας, μας επιτρέπει να χειριστούμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο κάθε νομική υπόθεση, απλή ή ιδιαίτερα περίπλοκη. Αρχή μας είναι ότι κάθε υπόθεση είναι σημαντική και την χειριζόμαστε με μαχητικότητα, επαγγελματισμό, σοβαρότητα αλλά και φιλική και ανθρώπινη αντιμετώπιση. 


Οι Δικηγόροι Μας

Οι δικηγόροι του γραφείου μας, αναλαμβάνουν υποθέσεις εμπορικού και εταιρικού δικαίου, οικογενειακού δικαίου, αγοράς, πώλησης και μίσθωσης ακινήτων, κληρονομικά θέματα, διαφορές συνιδιοκτησίας και ακινήτων και υποθέσεις ποινικού δικαίου

Στέφανος Οικονόμου

Ο Στέφανος Οικονόμου, είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, έχει τελειώσει τη Νομική Σχολή με ΑΡΙΣΤΑ και έχει λάβει μεταπτυχιακό τίτλο D.E.A. από το University of Paris. Εμφανίζεται συχνά σε τηλεοπτικές εκπομπές για θέματα νομικά, έχει συγγράψει νομικά βιβλία και άρθρα και έχει διδάξει σε νομικά  σεμινάρια.

Παναγιώτης Οικονόμου

Ο Παναγιώτης Οικονόμου είναι δικηγόρος και έχει λάβει μεταπτυχιακό τίτλο από το  Queen Mary University, London.

Φανή Οικονόμου

Η Φανή Οικονόμου είναι δικηγόρος και έχει λάβει μεταπτυχιακό τίτλο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.


Αξιόπιστη Νομική Εκπροσώπηση

Έχουμε εκπροσωπήσει νομικά, γνωστές προσωπικότητες του αθλητισμού και του θεάματος (όπως ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σαραβάκος και ο Stefano Sartini καθώς και μεγάλες επιχειρήσεις όπως η εταιρία κινητής τηλεφωνίας Wind (νυν Nova), η Εθνική Ασφαλιστική, ο όμιλος εστίασης Βλάσση Σταθοκωστόπουλου (καταστήματα Ιθάκη στην Βουλιαγμένη, Penarrubia στον Άλιμο, Διόνυσος Zonar’s στην Ακρόπολη, Baron στην Γλυφάδα, Vive Mar στην Βούλα και πολλά άλλα), η πολυεθνική φαρμακευτική Boehringer Ingelheim, η εταιρία ιατρικών συσκευών Edwards Lifesciences, ο όμιλος εστίασης καφέ και κυλικείων Micafetal, η Softex και πολλές άλλες.

Έχουμε εκπροσωπήσει επίσης εκατοντάδες ιδιωτών και επιχειρήσεων σε κάθε ανάγκη νομικής υποστήριξης που έχουν, από την έκδοση ενός διαζυγίου και την αγορά ενός ακινήτου έως την αντιμετώπιση μίας ποινικής κατηγορίας.

Νέα "GO" Υπηρεσία!
Οδόραμα
Προτεινόμενα
Δικηγόροι Γλυφάδα Τέντες Γλυφάδα Λογοθεραπεία Γλυφάδα Αποφράξεις Γλυφάδα Αποφράξεις Γλυφάδα Ταμειακές Μηχανές Γλυφάδα Ηλεκτρολόγος Γλυφάδα Συστήματα Ασφαλείας-Συναγερμοί Απεντομώσεις Απολυμάνσεις Γλυφάδα
Ταπητοκαθαριστήρια Γλυφάδα