Μέσος όρος βαθμολογίας από σύνολο 4 κριτική(ές)

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ,ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!!ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!

Rated by ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 9,5 ΧΡΟΝΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ Κα ΜΑΙΡΗ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ!!!ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΑΣΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!!!ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ!!!Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΙΡΗ!!!

Rated by ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

Η κα.Χατζηχαραλάμπους εκτός απο άψογη επιστήμων και επαγγελματίας, είναι ανθρώπινη, πάντοτε διαθέσιμη για οτιδήποτε και αν συμβεί. Απο μια απλή, καθημερινή απορία μέχρι την όποια ασθένια μπορεί να προκύψει. Ευχαριστούμε λοιπόν την "Μαίρη" μας μέσα απο την καρδία μας, διότι μπορέσαμε και της εμπιστευτήκαμε απο την γέννησή της μέχρι σήμερα ότι πολυτιμότερο έχουμε. Την κορούλα μας.

Rated by ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΕΤΗ

Η Κα ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠ´ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ & ΥΣΤΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ Θ´ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ.ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ, ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟΓΝΟ, ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ, ΕΝΑ ΝΗΠΙΟ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ!!! ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!!!!

Rated by ΕΛΕΝΗ ΚΥΠΡΑΙΟΥ
Σελίδες Αποτελεσμάτων:

Νέα "GO" Υπηρεσία!
Οδόραμα
Προτεινόμενα
Διαιτολόγος Γλυφάδα Λογοθεραπεία Γλυφάδα Εξοπλισμοί Καταστημάτων Γλυφάδα Αποφράξεις Γλυφάδα Ηλεκτρολόγος Γλυφάδα Συστήματα Ασφαλείας-Συναγερμοί Κοσμικόν Ζαχαροπλαστείο Γλυφάδας
Ταπητοκαθαριστήρια Γλυφάδα