Μέσος όρος βαθμολογίας από σύνολο 6 κριτική(ές)

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ,ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ!!!!ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!!

Rated by ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 9,5 ΧΡΟΝΙΑ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΗ ΜΕ ΤΗΝ Κα ΜΑΙΡΗ ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ!!!ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΑΣΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ,ΑΦΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!!!ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ!!!Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΙΡΗ!!!

Rated by ΦΛΩΡΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ

Η κα.Χατζηχαραλάμπους εκτός απο άψογη επιστήμων και επαγγελματίας, είναι ανθρώπινη, πάντοτε διαθέσιμη για οτιδήποτε και αν συμβεί. Απο μια απλή, καθημερινή απορία μέχρι την όποια ασθένια μπορεί να προκύψει. Ευχαριστούμε λοιπόν την "Μαίρη" μας μέσα απο την καρδία μας, διότι μπορέσαμε και της εμπιστευτήκαμε απο την γέννησή της μέχρι σήμερα ότι πολυτιμότερο έχουμε. Την κορούλα μας.

Rated by ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΕΤΗ

Μετά τον μαιευτήρα, είναι ο άνθρωπος που έπιασε τα δυο μου παιδάκια και δεν την αλλάζω με τίποτα... Είναι κοντά μας στα εύκολα και στα δύσκολα, χωρίς ωράριο.. Πάντα εκεί για όλους μας, να στηρίζει εμένα όταν καταρρέω (μετά απο ατελείωτες ώρες ξενυχτιού και ιώσεων) αλλά και τις μικρές μου όταν τη χρειάζονται.. Διαμάντι γιατρός και πάνω απ' όλα άνθρωπος!

Rated by Φιλιώ Πλέστη

Η Κα ΧΑΤΖΗΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠ´ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Σ & ΥΣΤΕΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ Θ´ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ.ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ, ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟΓΝΟ, ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ, ΕΝΑ ΝΗΠΙΟ, ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ!!! ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ!!!!

Rated by ΕΛΕΝΗ ΚΥΠΡΑΙΟΥ

Η κα Χατζηχαραλαμπους είναι μια γιατρός που σου εμπνέει εμπιστοσύνη κ μετά την πρώτη συνάντηση μαζί της καταλαβαίνεις ποσό αγαπά τα παιδιά κ ποσό ολοκληρωτικά έχει δωθεί σε αυτό που κανει!!! Νιώθω υπέροχα γιατί αποτελεί πρότυπο για την κόρη μας η οποία όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει κ εκείνη γιατρός όπως κ η αγαπημένη της «κα Μαίρη»!!! Είναι μια υπέροχη γιατρός που για το δικός μας σπίτι είναι κ εκείνη μέλος της οικογένειας μας!!!!

Rated by Κατερινα Λογιωτατ
Σελίδες Αποτελεσμάτων:

Νέα "GO" Υπηρεσία!
Οδόραμα
Προτεινόμενα
Δικηγόροι Γλυφάδα Τέντες Γλυφάδα Λογοθεραπεία Γλυφάδα Αποφράξεις Γλυφάδα Αποφράξεις Γλυφάδα Ταμειακές Μηχανές Γλυφάδα Ηλεκτρολόγος Γλυφάδα Συστήματα Ασφαλείας-Συναγερμοί Απεντομώσεις Απολυμάνσεις Γλυφάδα
Ταπητοκαθαριστήρια Γλυφάδα