Λίγα Λόγια

Ο Πωλ Φαρατζιάν είναι Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος, πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Διατροφής - Διαιτολογίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου και έχει αποκτήσει Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο Πανεπιστήμιο του Aberdeen στη Σκοτία στο τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών, με αντικείμενο την Αθλητική Διατροφή και το Μεταβολισμό.

Από το 2003 έως το 2005 εργάστηκε στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο ως Επιστημονικός Συνεργάτης του τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής, ως διδακτικό προσωπικό στο μάθημα της διατροφικής αξιολόγησης και συνεργάτης στο μάθημα της Διατροφικής Αγωγής. Είναι Διδάκτορας του τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και επιστημονικός συνεργάτης της Μονάδας Διατροφής του Ανθρώπου.

Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει άρθρα σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά καθώς και τη συγγραφή κεφαλαίων σε Ελληνικά και ξενόγλωσσα ακαδημαϊκά συγγράμματα. Παράλληλα, αρθρογραφεί τακτικά στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο.

Υπηρεσίες

- Έλεγχος Βάρους & Αδυνάτισμα
- Αντιμετώπιση παιδικής παχυσαρκίας
- Αντιμετώπιση κλινικών περιστατικών (διαβήτης, υπέρταση, υπερλιπιδαιμίες, κ.α)
- Αθλητική διατροφή
- Μετρήσεις σύστασης σώματος
- Μέτρηση του Μεταβολικού Ρυθμού
- Διατροφική παρακολούθηση εγκύων

Θα μας βρείτεΕπιστροφή στην καγηγορία: διαιτολογοι γλυφαδα
Νέα "GO" Υπηρεσία!
Οδόραμα
Προτεινόμενα
Δικηγόροι Γλυφάδα Τέντες Γλυφάδα Λογοθεραπεία Γλυφάδα Αποφράξεις Γλυφάδα Αποφράξεις Γλυφάδα Ταμειακές Μηχανές Γλυφάδα Ηλεκτρολόγος Γλυφάδα Συστήματα Ασφαλείας-Συναγερμοί Απεντομώσεις Απολυμάνσεις Γλυφάδα
Ταπητοκαθαριστήρια Γλυφάδα