Για ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΓΛΥΦΑΔΑ ανατρέξτε στους παρακάτω επαγγελματίες διαιτολόγους με διαιτολογικά κέντρα στη Γλυφάδα και στις όμορες περιοχές. Οι διαιτολόγοι και συγκεκριένα το επάγγελμα του διαιτολόγου είναι δυναμικά ανερχόμενο μιας που ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι απευθύνονται σε διαιτολόγους είτε για να χάσουν κιλά είτε για να διατηρήσουν, με τον πιο υγιεινό τρόπο, τα κιλά που έχουν.

Κύρια αιτία των συχνών επισκέψεων μας στο διαιτολόγο / διατροφολόγο αποτελεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής μας και οι σύγχρονες διατροφικές μας συνήθειες. Ο διαιτολόγος γλυφάδα μπορεί να είναι απόφοιτος τεχνολογικής εκπαίδευσης ή πανεπιστημιακής εκπαίδευσης έχοντας την απαιτούμενη εκπαίδευση σε θέματα διατροφής, επιστήμης τροφίμων και σχεδιασμό εξατομικευμένων διαιτολογίων για συγκεκριμένες κατάστασεις υγείας.

Ο Κλινικός Διαιτολόγος, ανεξάρτητα από τα καθήκοντά του ως διαιτολόγος, μπορεί να παρακολουθεί προβλήματα υγείας που απαιτούν συγκεκριμένη διατροφολογική δράση. Οι περισσότεροι πτυχιούχοι διαιτολογοι γλυφαδα εργάζονται είτε στο χώρο της Υγείας είτε ασκούν ιδιωτικά το επάγγελμα του διαιτολόγου - διατροφολόγου ως ελευθέροι επαγγελματίες στη Γλυφάδα ή σε κάποια άλλη περιοχή.

Για εξατομικευμένη διαιτολογικές υπηρεσίες επικοινωνήστε με έναν από τους παρακάτω διαιτολόγους με σημείο αναφοράς τη Γλυφάδα.

Εμφάνιση: 

Πωλ Φαρατζιάν MSc - Κλινικός Διαιτολόγος

Πωλ Φαρατζιάν MSc - Κλινικός Διαιτολόγος

Έλεγχος βάρους, αδυνάτισμα, παιδική παχυσαρκία, διαίτα για αθλητές, μέτρηση μεβολικού ρυθμού, κλινική διαιτολογία από αδειούχος διαιτολογος γλυφαδα

Διατροφολόγοι-Διαιτολόγοι Γλυφάδα | Βούλα | Βουλιαγμένη
Α Μεταξά & Γρ Λαμπράκη 19, Γλυφάδα, 210-8982122

Κάλφας Ιωάννης

Κλινικός Διαιτολόγος - Διατροφολόγος | Διατροφική αξιολόγηση και παρέμβαση

Διατροφολόγοι-Διαιτολόγοι Γλυφάδα | Βούλα | Βουλιαγμένη
Αγγέλου Μεταξά 14, Γλυφάδα, 210-8946823

Αθανασοπούλου Ιωάννα

Διατροφολόγοι-Διαιτολόγοι Γλυφάδα | Βούλα | Βουλιαγμένη
Πλατεία Βάσως Κατράκη 6, Κεντρική Πλατεία Γλυφάδας, 210-8956018

Family Fit - Κέντρο Διατροφής και Ευεξίας

Διατροφολόγοι-Διαιτολόγοι Γλυφάδα | Βούλα | Βουλιαγμένη
Α. Παπανδρέου 18, Γλυφάδα, 210-8942201
Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Νέα "GO" Υπηρεσία!
Οδόραμα
Προτεινόμενα
Δικηγόροι Γλυφάδα Τέντες Γλυφάδα Λογοθεραπεία Γλυφάδα Αποφράξεις Γλυφάδα Αποφράξεις Γλυφάδα Ταμειακές Μηχανές Γλυφάδα Ηλεκτρολόγος Γλυφάδα Συστήματα Ασφαλείας-Συναγερμοί Απεντομώσεις Απολυμάνσεις Γλυφάδα
Ταπητοκαθαριστήρια Γλυφάδα